Hi!

Welkom,

Mijn naam is Imme Nijland. Ik wil mijzelf even aan jullie voorstellen! Ik ben 24 jaar. Geboren en getogen in Almelo. Gediplomeerd interieuradviseur en het gezicht van onze unieke woonwinkel.

 

Al vanaf kleins af aan heb ik een grote passie voor kleur, interieur en woonwinkels. Ik ben gek op mooie spullen en probeer altijd de meest unieke items voor onze woonwinkel in te kopen. Tijdens mijn opleiding heb ik naast mijn interesse voor interieur ook een enorme passie ontwikkelt voor stoffen en hun kenmerken. 

 

Dagelijks ben ik  bezig om ervoor te zorgen dat onze collecties up-to-date zijn, onze woonwinkel er fantastisch uitziet en ik ben regelmatig bezig met het opnieuw etaleren en/of decoreren van onze woonwinkel om de klant te kunnen blijven verrassen. Mijn kracht ligt bij het adviseren van het winkelend publiek. Ik ben erg sociaal & vindt het belangrijk altijd een persoonlijk advies te geven over een item dat echt bij u en uw woonwensen past. 

 

Zie ik u snel in onze prachtige woonwinkel? 

 

Graag wil ik mijzelf ook aan je voorstellen. Ik ben Nadine Knol. Geboren in Zutphen, woonachtig in Almelo. Ik ben een gediplomeerd interieurontwerpster en het gezicht achter onze House of style ontwerpstudio. Bij het maken van een interieurontwerp afspraak, sta ik op je stoep. Op donderdagen en zaterdagen ben ik over het algemeen ook in onze prachtige woonwinkel te vinden om onze klanten te adviseren en/of inspireren. 

 

Ik heb meerdere opleidingen gevolgd waarbij ik veel kennis heb opgedaan over kleur, interieur & styling. O.a. ben ik afgestudeerd aan het Cibap in Zwolle & heb  ik een avondstudie binnenhuisarchitectuur afgerond. Inmiddels heb ik ruim 8  jaar ervaring in de woon / interieur branche en heb ik ook vele projecten voor zowel de zakelijke als particuliere klant uit mogen voeren.  Ook mag ik mijzelf trotse mede eigenaresse van deze prachtige meubelzaak in Olst noemen. 

 

‚ÄčInterieur is mijn passie. Elke dag ben ik dankbaar dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. Ik haal overal mijn inspiratie uit en het adviseren over alles dat met wonen te maken heeft werkt voor mij als verslaving. Ik probeer altijd aan nieuwe ideeën te werken om de consument te blijven verrassen.

 

Ik werk graag persoonlijk en nauw  met de klant samen. Ik wil je leren kennen en weten wat je beweegt.