" Your home          should tell the story of who you are, and be a collection of what you love"


ONZE VISIE

House of style is uniek door persoonlijk advies op gebied van interieur en lifestyle. Wij zorgen ervoor dat u verrast wordt door professionaliteit, nieuwe trends, kwaliteit, creativiteit en een vleugje luxe. 

 

House of style blijft u verrassen door gevoel voor kleur en interieur in combinatie met onze creatieve breinen. Wij zijn gediplomeerde interieur stylisten en hebben veel ervaring in uiteenlopende projecten opgedaan. 

 

Wij vinden elke klant bijzonder en willen graag dat u dit ook zo ervaart. Wij geven u persoonlijk advies, want wat is er nou persoonlijker dan uw eigen thuis?! Om dit persoonlijk advies te kunnen geven nodigen wij u graag uit bij ons in de winkel of komen wij gerust eens bij u thuis kijken. Zo leren we elkaar beter kennen. Dit persoonlijk advies is beschikbaar voor elk budget.

 

Enthousiast?? Maak dan vrijblijvend een afspraak met onze top stylisten. 

 

 

EVEN VOORSTELLEN: 

Imme Nijland - Eigenaar 

Mijn naam is Imme Nijland, ik wil me graag aan jullie voorstellen! Van Kinds af aan was het voor het al duidelijk, de passie voor interieur en kleur stroomt door mijn bloed. Hierdoor ben ik interieuradviseur gaan studeren, door deze studie ben ik in contact gekomen met Nadine. En al snel bleek dat we deze passie delen en elkaar goed aanvullen. Na een jaar samenwerken mogen wij ons nu de trotse eigenaren van House of style noemen.

Mensen een thuis geven is het mooiste wat er is voor mij. Door op een persoonlijke manier met u in contact te staan probeer ik erachter te komen wat u en uw gezin gelukkig maakt. Hierdoor kan ik van jullie huis een thuis maken waar iedereen op zijn gemak is. Bij mij staan persoonlijk contact en identiteit boven aan. Want wat is er nou leuker dan een huis dat op u is afgestemd met unieke producten die zorgvuldig voor u zijn samen gesteld. Elk interieur is voor mij een nieuwe uitdaging en ga ik telkens opzoek naar een vernieuwend product dat bij u past.

Nadine Knol - Eigenaresse 

Mag ik mijzelf even voorstellen? Ik ben Nadine Knol en ik ben de super trotse eigenaresse van House of style. Ik heb meerdere opleidingen gevolgd waarbij ik veel kennis heb opgedaan over kleur, interieur en styling. Vervolgens heb ik drie jaar ervaring opgedaan als eigenaresse van een interieurzaak en heb ik verschillende projectinrichting opdracht mogen uitvoeren.

Ondertussen ben ik afgestudeerd als binnenhuisarchitect en volg ik een opleiding in de richting makelaardij & vastgoed. Door mijzelf continu te blijven ontwikkelen in ons vakgebied, kan ik onze klant op professioneel niveau inspireren & adviseren.

Het is mijn passie om elke keer een uniek interieur te ontwerpen dat past bij uw persoonlijkheid. Ik haal overal mijn inspiratie uit en het inrichten van woningen en andere panden werkt voor mij als een verslaving. Creatief, een beleving creëren en u een thuis geven is mijn roeping. Hierdoor blijf ik mijzelf continu vernieuwen op gebied van nieuwe materialen en trends. Dit motiveert mij om de consument blijvend te verrassen. Nieuwsgierig geworden? Kom vrijblijvend een kijkje nemen in onze winkel en vraag naar een foto-impressie van mijn eerdere ontwerpen of klik op deze link voor een impressie.