INTERIEUR ADVIES

PERSOONLIJK | DESKUNDIG 

& VRIJBLIJVEND


Interieur advies bij House of style

Bent u op zoek naar een specialist op gebied van kleur en interieur? Dan bent u bij House of style aan het goede adres. Wilt u een sfeervolle woonkamer, een totaal andere look, of moet u een nieuwbouw woning vanaf een plattegrond gaan inrichten? Dan is het zeer prettig als u daarbij advies krijgt van onze interieur specialisten. Het lijkt makkelijk maar er zijn meerdere factoren waar u rekening mee moet houden. Kleuren, vormen, materialen, lichtinval, indeling en functie van de ruimte. Waar moet u beginnen? 

 

De afgestudeerde top stylisten van House of style nemen graag de tijd om met u samen een op maat gemaakt interieur adviesplan op te stellen op basis van uw woonwensen. Samen zullen wij ervoor zorgen dat het interieur past bij u en de woonsituatie zodat u zich er echt thuis voelt. Op basis van u wensen, persoonlijke voorkeur en huidige woonsituatie maken wij een op maat gemaakte 3d- ontwerp. Op deze manier kijkt u virtueel naar uw nieuwe ingerichte woning. Wij presenteren dit aan u in combinatie met een sfeerbeeld, kleurenplan en materialen plan. Door deze combinatie krijgt u een duidelijk en realistische beeld van de nieuwe situatie, thuis! 

 

Maak vrijblijvend een afspraak

Bent u enthousiast geworden? Laat u dan verassen en maak geheel gratis een vrijblijvende afspraak met een van onze top stylisten. Wij kunnen kennis maken in onze winkel aan onze interieur bar.  Liever bij uw thuis geadviseerd worden?  Dat kan ook. Wij komen desgewenst bij u thuis om al onze ideeën en mogelijkheden toe te lichten. 

Samen komen we tot een prachtig eindresultaat. We beloven u, het wordt geweldig! 

 

- Team House of style

Referenties

Warm, gezellig met een speelse twist. 

Voor deze klant hebben wij de volledige woonkamer mogen vernieuwen. Ze wouden graag een rustige basis, met speelse details. 

 

In deze ruimte hebben we gespeeld met vormen, door het rond en rechthoekig te combineren hebben we een speels effect gecreëerd in de woonkamer.   

 


Luxe woonkamer en keuken!

Voor deze klanten hebben wij vanaf de eerste dag mee mogen denken met het creëren van hun thuis.

En moet u nou eens kijken naar het eindresultaat. Is het geen plaatje?!

 

Kleuradvies, verlichtingsplan, meubelplan, behang, het leveren van alle meubels & uiteindelijk het stylen van de woning met mooie accessoires. Deze klanten hebben gekozen voor de meubels in luxe stoffen van hoogwaardige kwaliteit. 

 


Vrouwelijk appartement!

Is het niet prachtig? Voor deze vrouwelijk klant mochten wij het interieur verzorgen. Vrouwelijke, warm, chique maar niet zoetsappig waren de kernwoorden. En dat hebben wij zeker voor elkaar gekregen. 

Door de combinatie van de donkere tinten met het goud creëren wij een stoere luxe uitstraling. De oud roze bank is in dit interieur een echte eye-cather .

 

 

 


Prachtig nieuwbouw woning met oude stoere details. 

Deze klant heeft een mooie nieuwbouwwoning en heeft ons gevraagd om advies te geven voor het interieur. 

 

Ze wouden graag een licht geheel met stoere en oude details. Dit hebben we verwerkt door een rustige basis te combineren met het stoere oude teakhout.

 

Bekijk de voor en na foto's om het verschil te ervaren.  


Ik wil kleur maar toch rust!


Rustig en persoonlijk!

Deze prachtige twee onder één kap woning is recent gerenoveerd. En wij hebben mogen helpen met het geven van interieuradvies.

 

De wensen waren rust en persoonlijk. We hebben daardoor gebruik gemaakt van rustige kleuren en warme materialen. Door het gebruik van teakhout hebben we warmte in het interieur verwerkt.


De combinatie van warmte en luxe geeft je een echt thuis gevoel! 

In deze woning hebben wij interieuradvies mogen geven. Dit advies heeft geleid tot een mooie indeling met comfortabele meubels. Ook was er vraag naar advies voor het decoreren van de ruimte dit maakt natuurlijk je interieur af!

 

Voor de tuinkamer/overkapping hebben wij ook een advies gegeven, deze wouden ze graag bij het interieur betrekken.

 

Door de warme kleuren, rijke stoffen en comfortabele meubels hebben wij samen met de klant een luxe en warm interieur gecreëerd.