Garantie meubelen

Bent u van plan een nieuw zit meubel aan te schaffen bij House of style en bent u benieuwd hoe het zit met de garantie op vlekken & het binnenwerk? Wij bieden hiervoor een geweldige service en dus meteen garantie aan. Voor € 49.95 per zit heeft u het nieuwe meubel 5 jaar beschermt. Bij bestelling van u nieuwe bank of eetkamer stoel kunt u aangeven All in house service bij te bestellen. Wij zullen bij deze aanvraag contact met u opnemen en met u doornemen hoeveel zitplekken we aan moeten houden en wat daarvan de kosten zijn. Hiervan zult u bij akkoord een betaallink van ons ontvangen. 

All in service 5 jaar garantie

Hierbij heb je 5 jaar garantie op je nieuwe meubel. De service is tweedelig, de garantie bestaat uit het binnenwerk van de meubels en een vlekken service. De vlekken service geldt zowel op stof als op afgedekt leer.

 

Uw huidige meubel beschermen of opfrissen?

Heeft u geen behoefte aan onze 5 jarige garantie maar wilt u toch het meubel beschermen? Of wilt u het oude meubel beschermen of opfrissen? 

Bekijk dan onderstaande losse producten. 

Voor meer informatie kunt u de volgende brochure doornemen of contact opnemen met House of style. Wij geven u graag meer informatie over de beste oplossing.