Bezorgen  van bestelde producten

Heb je een mooi item besteld of twijfel je over de bestelling ivm de bezorging? Hieronder vind je alle informatie over House of style / bezorgen. 

 

Wanneer je bij House of style een  artikel besteld en aangeeft bij verzending dat het bezorgt moet worden houd het in dat het artikel te groot is om met de normale post te verzenden. No worries... Hier hebben we bij House of style ook goede mogelijkheden voor.  Hiervoor gelden wel onze  voorwaarden. Wanneer je akkoord gaat met de algemene voorwaarden bij je aankoop ga je ook akkoord met de transport voorwaarden van House of style.

 

Wanneer het door u bestelde artikel bij House of style op voorraad is word er binnen 2 werkdagen door een extern transport bedrijf contact met u opgenomen over het plannen van een afspraak. Als het gaat om een artikel dat op maat gemaakt wordt, dan neemt de transporteur contact met u op zodra het artikel bij House of style geleverd wordt. Vaak bedraagt dit een 10 - 12 weken levertijd. 

 

 

Bezorg tarieven

Transport binnen Nederland uitgevoerd door 1 chauffeur tot begane grond : € 75 

Transport binnen Nederland uitgevoerd door 1 chauffeur & 1 bijrijder tot begane grond: € 95 

 

Toeslagen 

Wanneer een artikel bij u is afgeleverd worden de bezorg kosten per pin voldaan bij de chauffeur. Bij het afleveren kan de chauffeur de volgende toeslagen in rekening brengen. 

 - Bij House of style word er € 15 toeslag berekend per verdieping. Wanneer het artikel in de lift past worden deze kosten niet berekend. LET OP! Geef bij het bestellen van uw artikel altijd aan of er verdiepingen aanwezig zijn. 

- Het huren van een verhuislift kan ook bij House of style. Voor deze tarieven kunt u het beste contact opnemen met info@houseofstyledeventer.nl  

Extra informatie transport voorwaarden

- De door u bestelde meubels worden altijd voor u gemonteerd.

- De chauffeur van House of style zorgt altijd voor de afvoer van het verpakkingsmateriaal. 

- Bij het plannen van een bezorg afspraak kan er altijd een 30 minuten voor levering telefonische contact met u worden opgenomen mocht dit gewenst zijn. 

- Bij afwezigheid wordt er een nieuwe afspraak ingepland en worden er extra bezorg kosten in rekening gebracht. 

- Bij aflevering van het bestelde artikel word altijd getekend voor goed ontvangst. Check daarom altijd of het artikel in goede staat & compleet geleverd is. 

- De aanschaf van goederen in een bepaalde maat is voor uw eigen verantwoording. Meet daarom altijd de deur, trappen gat etc. of het meubel er doorheen past. 

- Op maat gemaakte goederen kunnen  niet geretourneerd worden. Hierover kunt u bij vragen contact opnemen met House of style. 

- Al onze prijzen en tarieven zijn incl. BTW en gelden voor bezorging aan het vaste land, dus exclusief bezorging buiten de Nederlandse grens & de eilanden.