Kennismaking

De basis voor een goed ontwerp is het leren kennen van de klant. Kennismaking is daarom stap 1 in het ontwerpproces. Of je nu hulp nodig hebt bij de inrichting van je woonhuis, het bouwen van je nieuw thuis of misschien wel je werkplek, we starten altijd met het in kaart brengen van jouw woonwensen. 

Via een aantal vragen die wij stellen in een oriënterend gesprek, kunnen wij een goed beeld krijgen van jouw persoonlijke woonwensen. Welke stijl past bij jou en welke begeleiding zou je graag van ons krijgen. Nadat wij jou verhaal hebben begrepen en duidelijk in beeld hebben wat jij van ons verwacht kunnen wij een persoonlijke offerte opstellen. 

Het eerste kennismaking gesprek is altijd vrijblijvend en vindt plaatst op locatie naar keuze. 

 

Ontwerpen

Wanneer wij besluiten de samenwerking aan te gaan, wordt er een start gemaakt met het ontwerpproces. Hoe dit in zijn werk gaat is per opdracht verschillend. Elk ontwerp is persoonlijk & uniek en daardoor ontwerpen wij ook op basis van uw wensen en/of behoeften. 

 

Wij denken tijdens dit ontwerpproces mee aan slimme oplossingen. Denk aan: lichtinval, materiaalgebruik, verlichtingsplan, zicht - en looplijnen, kleurkeuzes en uiteraard ook materiaal keuzes. 

 

Wij zullen door middel van verschillende 2d of 3d beelden u een goed beeld geven van de nieuwe ruimte altijd vormgegeven in een unieke en persoonlijke presentatie. Tijdens het ontwerpproces proberen wij altijd meerdere oplossingen te vinden om je echt te verrassen. 

Het ontwerp presenteren

Dit is het moment waar je het allermeest naar uitkijkt : de presentatie. Wij zelf vinden dit ook altijd het leukste onderdeel van het hele ontwerpproces. Wij zijn erg benieuwd naar de reactie en willen je graag verrassen met al onze creatieve ideeën. 

 

De presentatie kan bij ons in de winkel gegeven worden of op een locatie naar keuze. Tijdens de presentatie leid ik jou digitaal of schriftelijk door je nieuwe interieur. Overzichtelijk en stap voor stap laat ik je zien hoe het ontwerp eruit ziet en welke keuzes er gemaakt zijn. Wij houden tijdens het kiezen van meubels en andere items altijd rekening met het door jou opgegeven budget. 

Tijdens de presentatie zullen wij allerlei stoffen en stalen laten zien om het ontwerp te ondersteunen. Door de stoffen en stalen te kunnen voelen en zien komt het ontwerp echt tot leven. Kun je ook niet wachten?

 

Uitvoering

Na het goedkeuren van het ontwerp of nog eventuele aanpassingen kan de uitvoering van start gaan. De meubels worden besteld en wij laten van ons horen zodra er geleverd kan worden.

 

Heeft u gekozen voor projectbegeleiding? Dan hoeft u vanaf nu niks meer te doen. Wij nemen tijdens dit proces alles uit handen en nemen al het geregel op ons bordje. U hoeft alleen maar te genieten van dit proces. Wij hebben een groot bestand met partijen waarmee wij samenwerken zodat wij er ook voor kunnen zorgen dat jij de beste kwaliteit en service ontvangt. 

Wij zullen ook aanwezig zijn bij de uitlevering van de meubels & hierbij meteen vrijblijvend de styling verzorgen. Wij steken de kaarsjes aan, gaan nog even met de stofzuiger rond & zorgen ervoor dat jij dan eindelijk echt THUIS komt.